Prodej chalupy 136 m², Dobšice

8 380 000 Kč

Výstavba v plném proudu, dokončení jaro 2024!

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Rovinatý pozemek 1466 m2 s novostavbou rodinného domu na zastavěné ploše 160 m2. Varianta chalupy v jižních Čechách, však bez starostí o její údržbu. Zde si budete užívat jen volnočasové aktivity a nemovitost můžete případně využít i ke krátkodobým pronájmům. Lákadel je kolem více než dost. Vodní nádrž Hněvkovice, Hluboká nad Vltavou, Bechyně.

Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu dispozice 5+kk s pozemkem 1466 m2 v obci Dobšice u Týna nad Vltavou. Jedná se o přízemní rodinný dům se zastavěnou plochu 160 m2. Součástí domu je kryté parkovací stání a velká zahrada. Zahrada, na které bude dostatek místa pro bazén, zahradní domek, dětské hřiště, ale i pěstování zeleniny.

Jedná se o kvalitní nízkoenergetickou zděnou novostavbu s touto dispozicí. Vjezd na pozemek je zajištěn z obecní komunikace. Parkování vozidel je na vlastním pozemku. Do domu vstupujeme z krytého parkovacího stání (20,3 m2) hlavním vchodem do prostorné vstupní chodby (7,4 m2), které díky své velikosti nabízí možnost umístnění vestavěných skříní. Ze vstupní chodby dále vstupujeme do obytného prostoru (36,9 m2) s kuchyňským koutem. Obytný prostor je pro prosvětlen velkou okenní sestavou směřovanou na jih s přímým vstupem na terasu a zahradu. Prakticky je řešený vstup do koupelny a ložnice, kdy z obytného prostoru vstupujeme do malé chodby (2,2 m2), která dále zajišťuje vstup do koupelny (9,8 m2), technické místnosti (3,2 m2) a ložnice (14,2 m2). Koupelna je připravena na vybavení vanou, sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Pokoj č. 1 (12,6 m2) je přístupný přímo z obytného prostoru. Pokoj č. 2 (9,9 m2) je přístupný ze vstupní chodby. To co činní dispozici domu velmi zajímavou je skutečnost, že dům nabízí skoro solitérní část domu s vlastním vchodem. Součástí je pokoj (12,3 m), WC místnost (3 m2) a chodba (3,5 m2). Vstupovat do této části lze ze vstupní chodby domu, ale také z parkovacího stání vlastním vchodem. Nabízí se zde možnost využít tento prostor k podnikání nebo jej jistě ocení dospívající člen vaší rodiny. Půda je přístupná ze vstupní chodby a slouží jako úložné prostory.

Rodinný dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Dešťová voda je sváděna do retenční nádrže se vsakem. O vytápění domu se stará tepelné čerpadlo vzduch – voda v kombinaci s podlahovým vytápěním. Dům je dále vybaven komínem pro připojení krbové vložky nebo kamen s umístněním v obytném prostoru.

Pozemek je situována východně od obce Dobšice. Jedná se o nově vybudované ZTV v lokalitě Padělky. Obec Dobšice je vzdálena 5 km od Týna nad Vltavou, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Nájezd na dálnici D3 je od obce vzdálen pouhých 20 minut jízdy autem. Výstavba domu je v plném proudu a hotovo bude na jaře 2024.

Cena domu je uvedena ve variantě Shell & Core. Varianta domu na klíč je pak o 470.000,- dražší. Dům je již možné navštívit, prohlídku doporučuji.

Základní údaje

Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 9832024
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 1 466 m²
Plocha užitná 136 m²
Plocha zastavěná 160 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist