Prodej chaty 51 m², Římov

2 990 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte klid v dojezdové vzdálenosti do Budějovic? Meandry řeky Malše jsou na dosah a přesto je naše nabídka v suchu na krásném klidném místě. Nabízíme vám ke koupi chatu o dispozici 3+kk s úžasnou terasou v Dolní Stropnici u Římova, pouhých 500 metrů od malebné řeky Malše nedaleko Českých Budějovic. Tato pohádková chata prošla renovací, která zahrnovala zejména moderní kuchyni, podlahové krytiny, plastová okna s žaluziemi, obnovu vnitřního prostoru včetně elektroinstalace a osazení krbových kamen.

Pro úplné ponoření do atmosféry chaty doporučujeme zhlédnout video prohlídku a virtuální prohlídku včetně půdorysů, které naleznete v naší inzerci.

Dvoupodlažní chata nabízí pohodlí moderní chaty s dostatkem soukromí. Nesporným bonusem je prostorná terasa přístupná z obývacího pokoje. Je ideální jak pro milovníky rybaření a vodních radovánek, tak příjemného lenošení.
Dispozice je znázorněna na půdorysech v inzerci. V přízemí je obývací pokoj s kuchyňskou částí, samostatné WC a sprchový kout. V patře, do kterého se jde po dřevěném schodišti jsou dva pokoje. V ceně chaty zůstane kuchyňská linka včetně spotřebičů a v případě zájmu i veškerý nábytek, který je na fotografiích v inzerci. Vedle chaty je k dispozici dřevěná kolna na nářadí.

Zdrojem užitkové vody je vlastní studna. Ohřev teplé vody je zajištěn bojlerem. Vytápění je řešeno lokálně krbovými kamny. Odpady jsou řešeny jímkou.

Pozemek pod chatou a okolo chaty o velikosti 101 m2 je ve vlastnictví majitele chaty. Další část pozemku o velikosti 453 m2 je v pronájmu na dobu neurčitou od obce Římov za symbolický roční poplatek 3.000,- Kč.

Pro další informace a prohlídku kontaktujte naši makléřku Ing. Andreu Kohoutovou.

Základní údaje

Elektřina 230 V
Kanalizace Žumpa, septik
Zdroje vody Místní zdroj
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Konstrukce Dřevěná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Místní zdroj
ID nemovitosti 6604
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 554 m²
Plocha užitná 51 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist