Prodej rodinného domu 187 m², České Budějovice

7 900 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

KORUNA RK

České Budějovice, Lidická tř. 179/47

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází asi 300 m od areálu základní školy. V blízkosti je též školka, restaurace a prodejna potravin. V Suchém Vrbném je dále zdravotní středisko, pošta, sportoviště, lékárna apod. Lokalita velmi dobře dostupná MHD.
Jedná se o samostatný podsklepený rodinný dům v klidné lokalitě s jedním nadzemním podlažím a s částečně provedenou vestavbou podkroví v ulici Brigádnická. Zděná stavba je asi z r. 1965, stropy nad sklepem betonové usazené na ocelových nosnících, nad přízemím dřevěné s rovným omítnutým podhledem. Střecha valbová s osinkocementovou krytinou, dodatečné odizolování sklepa asi před 25 roky, schodiště betonové, vytápění ústřední s plynovým kotlem z r. 2011 a nově z r. 2023 osazen i zplynovací kotel na tuhá paliva, okna plastová s izolačním dvojsklem s vnitřními žaluziemi z r. 2014, v obytné části provedená rekonstrukce rozvodů elektro a vody, rekonstrukce koupelny v přízemí i v podkroví, osazena nová kuchyňská linka, vše asi před 14 roky.
V současné době je dům využívaný s bytem 4+1, s možností využívat v budoucnu jako vícegenerační bydlení s bytem 2+1, nebo 3+kk v přízemí a s bytem 2+kk v podkroví. U domu je samostatně stojící garáž. Celková užitná plocha - suterén 71 m2, přízemí 77 m2, podkroví 39 m2 s možností rozšíření o půdy (celkem dalších 23 m2). Pozemek celkem 658 m2, zastavěná plocha 105 m2.
Možnost výměny za zděný byt v Českých Budějovicích a doplatek.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD
Elektřina 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové, Ústřední - tuhá paliva
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Parkování Garáž
ID nemovitosti 453
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 658 m²
Plocha užitná 187 m²
Plocha zastavěná 105 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

KORUNA RK

České Budějovice, Lidická tř. 179/47

Zobrazit kompletní nabídku RK

KORUNA RK

Sdílet nemovitost

TOPlist