Prodej rodinného domu 121 m², Nová Ves

5 590 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ráda bych vám představila jedinečnou nabídku – rozestavěný dům v moderní zástavbě v Nové Vsi u Českých Budějovic.

Tento dům je doslova plátnem, na němž můžete realizovat své bydlení přesně tak, jak jste si vždy představovali. A co je nejlepší, nemovitost je ve fázi zastřešené rozestavěné stavby, což znamená, že máte možnost nastavit vše přesně podle svých přání a potřeb. Aktuální dispozice je 3+kk nicméně původně byl dům navržen jako 4+kk, čehož lze jednoduše dosáhnout změnou příček. V případě, že by byla technická místnost v zádveří a oželeli byste šatnu a druhou koupelnu, mohl by dům být až o dispozici 5+kk.

Doporučuji shlédnutí virtuální prohlídky umístěné v inzerci nemovitosti včetně aktuálního půdorysu a původního plánu.

Celý dům je situován na pozemku o rozloze 929 m2, na kterém se vedle domu nachází garáž. Jedna z výrazných výhod tohoto domu je kvalitní izolace zajištěná cihlami Heluz s 38 mm plněnými skelnou vatou. Díky tomu budete mít v domě výborné tepelné izolační vlastnosti a komfortní prostředí po celý rok. Dům je vybaven plastovými 7 komorovými okny Salamader od firmy RI okna. Střecha domu je z kvalitních pálených tašek a přípravou pro instalaci solárních panelů, což vám opětovně umožní snížit náklady na energii a přispět k ochraně životního prostředí.

Další výhodou je obecní zásobování vodou a kanalizací, což znamená, že nemusíte řešit žádné komplikované záležitosti ohledně zásobování vodou a úpravou odpadních vod. Pro ty, kteří dbají na udržitelnost a ekologii, bude jistě lákavá monolitická nádrž na dešťovou vodu s kapacitou 7 kubíků, což vám umožní využívat dešťovou vodu k zálivce zahrady nebo jiným účelům. Okolo domu jsou drenáže, které zajišťují optimální odvodnění, a za domem najdete cca 3 m vysokou monolitickou opěrnou zeď.

V ceně je zahrnuto i vybavení garáže okny, vchodovými dveřmi a materiál na komín viz foto z domu.

Tato nemovitost je jedinečnou šancí vytvořit si svůj vlastní dům přesně podle svých představ. Pokud hledáte prostor pro kreativitu a vlastní vizi, toto je místo, kde se může váš sen o vlastním domově stát skutečností.

Základní údaje

Dopravní spojení Silnice
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6551
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 929 m²
Plocha užitná 121 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist