Prodej rodinného domu 750 m², Trhové Sviny

10 990 000 Kč

Nemovitosti nabízí

RK Realvize s.r.o.

České Budějovice, Staroměstská 1504/1

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Prodej rozlehlého rodinného domu - penzionu v obci Todně u Trhových Svinů.
Původní domek byl postavena v roce 1885, ten byl kompletně zrenovován a rozšířen na současný stav. Stavba probíhala od roku 2013 a kolaudace proběhla v roce 2022.
V původní staré části domu byli vystavěny nové vnitřní zdi a vnější zdi jsou zatepleny vatou. Nové zdivo je cihla 40 cm, vše zatepleno. Nemovitost byla stavěna tak, aby mohla být využívána jako penzion. (popř. bytový dům)
Popis dispozice - hlavním vchodem přes uzavřený dvůr projdeme vstupní halou (využívána jako zimní zahrada) do chodby ve tvaru L, ze které vcházíme do kuchyně spojené s obývacím pokojem, další dveře vedou do komory, dále koupelna s komorou, WC, další čtvery dveře podél chodby patří ložnicím a poté projdeme kolem WC do další kuchyňky a z ní do prostoru využívaného jako společenská místnost, kde najdeme bar, sezení cca 25 míst, soc. zař. pánské WC a dámské WC se sprchou. Ze společenské místnosti vedou dveře kterými se prochází do prvního patra domu, kde probíhá výstavba 3 bytů - apartmánů (1+kk, 2+kk, 2+kk). Stejným východem ze společenské místnosti se vychází i na velmi rozlehlou zahradu (rozloha 2.214 m2) s vyhřívaným bazénem, zastřešenou terasou, okrasnou zahradou a krásným výhledem, zde se nachází také stavba o rozloze 34 m2 kterou majitel využívá na uskladnění zahradních potřeb a jako dílnu. V další části domu je vybudovaná další bytová jednotka o dispozici 1+kk s vlastních vchodem ze dvora a poslední část domu patří kotelně a garáži.
Vytápění je zajištěno automatickým kotlem na tuhá paliva, kamny s výměníkem na tuhá paliva a příprava pro elektrokotel. Voda je obecní, odpady řešeny ČOV navíc na pozemku studna. Kamerový systém.
Více informací u makléře, který také zprostředkuje případné financování.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Vlastní ČOV
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - tuhá paliva
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Bazény Venkovní
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti 80
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 2 799 m²
Plocha užitná 750 m²
Plocha nebytová 180 m²
Plocha zastavěná 531 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

RK Realvize s.r.o.

České Budějovice, Staroměstská 1504/1

Zobrazit kompletní nabídku RK

RK Realvize s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist