Prodej rodinného domu 419 m², Úsilné

26 900 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Václav Ovečka Reality s.r.o.

Prachatice, Esovitá 1257

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ráno pár bazénů, místo studené sprchy teplá sauna a pak snídaně v trávě... Sníte o klidném nadstandardním bydlení kousek od metropole Jihočeského kraje? Přijeďte si prohlédnout tuto vilu v Úsilném – čeká tu na vás rodinný luxus se vším všudy.

Dům má dispozici 5+kk a jeho výměra je 419 m2. Má dvě patra a hlavně rozsáhlý pozemek o velikosti 3 764 m2, na kterém můžete odpočívat, sportovat, zahradničit… nebo postavit další dům.

Dominantou domu je prostorný obývací pokoj s kuchyní, kde se vám bude vařit i relaxovat jedna báseň. Jeho rozloha je 62 m2 a v létě si ho ještě rozšíříte – stačí otevřít dveře na terasu.

A to nejlepší? Do vnitřního bazénu s protiproudem a krásným výhledem do zahrady to budete mít ze všech prostorů domu jen pár kroků. Po kondičním plavání se můžete zrelaxovat v infrasauně s hudbou a světelnou terapií nebo ve vířivce.

Nosíte si práci domů? Žádný problém. Hned za vstupem do domu je pracovna. Od obytné části domu ji dělí zádveří, šatna a chodba – při jednání vás nebude nic rušit.

Po mramorovém schodišti vystoupáte do patra a pokocháte se pohledem na svůj nový obývák. Z galerie zamíříte nachytat bronz do solária nebo si odpočinete v jedné ze čtyř ložnic.

V patře je velká koupelna s rohovou vanou, toaleta je oddělená. Další WC a také sprcha je v přízemí u wellness zóny.

K domu patří garáž pro dvě vozidla s dílenskou sestavou. Z auta půjdete domů vždy suchou nohou – na příjezdovou cestu navazuje kryté parkovací stání až pro čtyři vozidla a zároveň ochrání vás i vaše vozidla před rozmary počasí.

Technické parametry
Dům byl postavený před 20 lety v tom nejvyšším standardu. Vytápění domu a ohřev bazénu zajišťuje plynový kotel Buderus, který řídí regulační systém. V zimě si přitopíte krbovými kamny v obývacím pokoji, která zajišťují i přívod tepla do 2.NP. Whirlpool má ohřev vlastní a ve wellness zóně je rekuperace. Na pozemku je vrt na vodu, kterou můžete zásobovat celý dům. Nechybí ani zabezpečovací systém a na zahradě je příprava pro automatickou sekačku. Ložnice v patře má shoz prádla do technické místnosti s prádelnou.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Základní údaje

Bazény Venkovní
Parkování Garáž
ID nemovitosti 40
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 3 764 m²
Plocha užitná 419 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Václav Ovečka Reality s.r.o.

Prachatice, Esovitá 1257

Zobrazit kompletní nabídku RK

Václav Ovečka Reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist